Snyggt från Moooi!

Jag gillar verkligen lampan Random light black från Moooi. Den är designad av Bertjan Pot.
 
Snyggt från Moooi!
Bild: Moooi

Gjuta i betong

I sommar har jag planerat att gjuta saker i betong. Jag har länge funderat på att gjuta något större men jag har inte riktigt kommit på något bra. Jag har tidigare gjort några mindre saker med inspiration från boken "Betong som hobby" av Malena Skote. Idag hittade jag denna snygga bänk på Skulpturfabriken.se. Jag visade den för min sambo och han tyckte också att den var jättesnygg. Nu har vi bestämt att vi ska försöka att göra en liknande bänk i sommar. Är det någon som har gjutigt något större (eller mindre) så får ni gärna dela med er av era tips.

Gjuta i betong
Foto: www.skulpturfabriken.se

Resultatet av renoveringen!

Så här ser vårt badrum ut idag! Vi är jättenöjda med resultatet. Jag hade aldrig kunnat drömma om att det kunde bli så här bra. Jag njuter varje dag av den härliga golvvärmen som får mig att bli varm i hela kroppen. Nu saknas det bara en liten grön växt och några lister så är allt klart!

Resultatet av renoveringen!
Foto: Privat

Innan renoveringen av vårt badrum!

Så här såg vårt badrum ut när vi var på husvisningen. Väldigt mörkt och dystert tyckte vi, så vi bestämde oss för att börja vår renovering av huset i badrummet.
Renovering av vårt badrum!
Foto: Privat

Nyheter från Stelton!

Inför våren 2007 har Stelton kommit med dessa färgglada termosar som är designade av Erik Magnussen. Det känns som att dessa kommer att bli en skön färgklick på stranden nu i sommar.

Nyheter från Stelton!
Foto: Stelton

Alla hjärtansdag imorgon!

Om du vill överraska din älskling med en annorlunda kärleksfras på morgonen så kan du öva in att säga jag älskar dig på något annat språk än svenska. Gå in på The holiday spot så får du några uppslag, så nu är det bara att öva... lycka till!

Alla hjärtansdag imorgon!
Foto: Marthastewart.com

Alla Hjärtans Dag

Nu är det snart Alla hjärtans dag! Då ska jag passa på att mysa lite extra med min sambo. Jag var in på Martha Stewarts hemsida och fick lite inspiration om vad man kan göra för sin älskling till Alla hjärtans dag (fungerar naturligtvis även andra dagar...). Här kommer ett kollage av det bästa tipsen.

Alla Hjärtans Dag
Foto: Marthastewart.com

Superfin lampa!

Denna supersnygga lampa heter Aloe Blossom Noir och är designad av Jeremy Cole. Den finns även i vitt och går att köpa på www.pid.se. Jag önskar att jag hade råd att köpa den till vårt vardagsrum, men den var i dyraste laget...
Superfin lampa!
Foto: www.pid.se